ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Ρικάρντο MVP Βίκος Cola της 18ης αγωνιστικής

Πολυτιμότερος αθλητής- MVP Βίκος Cola της 18ης αγωνιστικής της Volley League αναδείχθηκε ο Ρικάρντο. Ο 33χρονος ακραίος της Κηφισιάς ήταν ο κορυφαίος στη νίκη των "κυανόλευκων" επί του Άθλου Ορεστιάδας με 3-2 στο Ζηρίνειο.
Ο Ρικάρντο Τζούνιορ Αλεξάντερ, όπως είναι το πλήρες όνομά του , με 6,3 στο Index ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Σημείωσε 27 πόντους με 22/34 τελειωμένες επιθέσεις και ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 65%. Επίσης πήρε 4 άσσους από το σερβίς και 1 πόντο από το μπλοκ. Στην υποδοχή έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς είχε 61 από τις συνολικά 98 υποδοχές που πήρε όλη η ομάδα της Κηφισιάς έχοντας ποσοστά υποδοχής 64% και 23% τέλειες.
Η ανακοίνωση της διάκρισης στον Ρέγκο Ρικάρντο Τζούνιορ Αλεξάντερ έγινε από τον προπονητή του Κώστα Χριστοφιδέλη και τον φροντιστή Νίκο Τσάπο και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχθηκα πολυτιμότερος παίκτης της 18ης αγωνιστικής της Volley League. Αφιερώνω το βραβείο στο παιδί μου τον Μουρίλιο και τη σύζυγό μου Μιλιάν που βρίσκονται στη Βραζιλία. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο της Κηφισιάς για όλη τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει. Η αγωνιστική περίοδος βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της και εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Τέλος, σημειώνεται ότι στην καλύτερη ομάδα της 18ης αγωνιστικής είναι και ο Τζούνιορ Γκλάντστόουν ο οποίος είχε 11 πόντους με 8/14 επιθέσεις 1 άσο και 2 μπλοκ.

Related Articles

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ