ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με χαμόγελα το αποχαιρετιστήριο δείπνο της Κηφισιάς

Με το καθιερωμένο δείπνο και πολλά χαμόγελα «έπεσε η αυλαία» της αγωνιστικής περιόδου Volleyleague 2023-24 για τον Αθλητικό Όμιλο Κηφισιάς . Μία χρονιά, η οποία αν και δύσκολη, ολοκληρώθηκε με… χορταστικό τρόπο εντός και εκτός γηπέδων.
Τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές των «κυανόλευκων» βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου στο εστιατόριο «Steak house Macelleria στο Κεφαλάρι. Στο γνωστό στέκι, πέρα από τη θερμή φιλοξενία και τις παροχές υψηλών προδιαγραφών, άπαντες απόλαυσαν εκλεκτές γεύσεις και εδέσματα από τα μοναδικά πιάτα του γνωστού εστιατορίου και εκ των χορηγών της ομάδας των βορείων προαστίων.
Το «παρών» στο εορταστικό τραπέζι του συλλόγου, έδωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιώργος Κασναφέρης και ο περιφερειακός σύμβουλος βορείου τομέα και πρώην δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης.
Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος ως σωστός… οικοδεσπότης ευχαρίστησε τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ ευχήθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
«Μία δύσκολη χρονιά τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Κηφισιά. Και φέτος μέσα στις 5 καλύτερες ομάδες με άρωμα Ευρώπης. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν. Ως διοίκηση βάζουμε πάντα «ψηλά τον πήχη». Αυτό το αποδείξαμε και φέτος, όταν διαπιστώσαμε ότι η ομάδα είχε πρόβλημα και κάναμε τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να ενισχυθεί με έμπειρους παίκτες. Τώρα μας αξίζουν λίγες μέρες ξεκούραση και έπεται ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά, έτσι ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα την προσεχή σεζόν, ακόμα πιο δυνατή» τόνισε ο «ισχυρός άνδρας» του τμήματος βόλεϊ των ανδρών.
Ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας τονίζοντας: «Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο, στους αθλητές και τη διοίκηση. Για ακόμα μία φορά ο Δήμος Κηφισιάς θα είναι δίπλα στον ΑΟΠ Κηφισιάς και θα στηρίξει τις προσπάθειές του τη νέα χρονιά. Καλώ τους Κηφισιώτες να “αγκαλιάσουν” αυτή την προσπάθεια στηρίζοντας την ομάδα με την παρουσία τους».
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κασναφέρης τόνισε: « Αν και είμαι “ποδοσφαιρικός” αγαπώ το βόλεϊ και είμαι φίλαθλος των ομάδων της Κηφισιάς. Τα δύο τελευταία χρόνια έχω έρθει πολύ κοντά στον ΑΟΠ Κηφισιάς και τους ανθρώπους της διοίκησης, όπως ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Κόντος και ο Κώστας Κόντος. Είναι οι άνθρωποι που έχουν “χτίσει” αυτό το “οικοδόμημα”.
Συγχαρητήρια στους προπονητές και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους. Μας δίνουν μεγάλες χαρές. Είναι σπουδαίο για τον Δήμο να έχει ομάδα στην κορυφαία κατηγορία και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ως δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια. Μακάρι να έχουμε καλή κλήρωση στην Ευρώπη, ώστε να προχωρήσουμε».
Ο περιφερειακός σύμβουλους Νίκος Χιωτάκης, ο οποίος διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας δήλωσε: «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη φετινή της πορεία. Ήταν μία δύσκολη χρονιά που τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα περίοδο».
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κουβεντούλα σε χαλαρό κλίμα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, κάτι που «λειτούργησε» ως ιδανική… αποφόρτιση, έπειτα από μία απαιτητική και άκρως ανταγωνιστική χρονιά.

Related Articles

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ