ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Βραβεύτηκε ο Ρικάρντο MVP Βίκος Cola από τις εκπροσώπους της εταιρείας isis PC- naxius

Ο Ρικάρντο πριν την έναρξη του αγώνα της Κηφισιάς με τον Άθλο βραβεύθηκε ως MVP Βίκος Cola της 18ης αγωνιστικής της Volley League. Σημειώνεται ότι o Βραζιλιάνος ακραίος της Κηφισιάς ήταν ο κορυφαίος των «κυανόλευκων» στη νίκη επί του Άθλου Ορεστιάδας με 3-2 σετ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
Τη βράβευση πραγματοποίησαν η Brand Manager της εταιρείας isisp PC – naxius Ευαγγελία Αγγέλου και η υπεύθυνη καταστήματος του χορηγού των «κυανόλευκων» Σοφία Γεωργακογιάννη.
Ο Ρικάρντο μετά τη βράβευσή του δήλωσε: «Αφιερώνω το βραβείο στο παιδί μου τον Μουρίλιο και τη σύζυγό μου Μιλιάν που βρίσκονται στη Βραζιλία. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο της Κηφισιάς για όλη τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει. Η αγωνιστική περίοδος βρίσκεται στο τέλος της και εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε την 5η θέση».
Από την πλευρά της η κυρία Ευαγγελία Αγγέλου δήλωσε: «Η συνεχώς αναπτυσσομένη εταιρεία μας προσπαθεί να στηρίξει ενεργά όλους τους τομείς του κοινωνικού συνόλου αλλά κυρίως τον αθλητισμό συμβάλλοντας στην ενίσχυση των ομάδων .Η συνεργασία μας με τον ΑΟΠ Κηφισιάς μας έδωσε την δυνατότητα αυτή να την κάνουμε πράξη. Σας ευχαριστούμε που είχαμε την τιμή να βραβεύσουμε τον MVP και ευχόμαστε τα καλύτερα για το τέλος του πρωταθλήματος».

Related Articles

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ