ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από την Ορεστιάδα αρχίζουν τα play off για την Κηφισιά

Το πρόγραμμα των αγώνων των play off για τις θέσεις 5 έως 7 έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαρτίου, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΑΠ.
Σημειώνεται ότι οι ομάδες μεταφέρουν τη βαθμολογία από την κανονική περίοδο με την Κηφισιά να έχει 16 βαθμούς, τον Άθλο και τον Πήγασο από 13 βαθμούς.
Η… διαδρομή της Κηφισιάς για την κατάκτηση της 5ης θέσης που δίνει «εισιτήριο» για ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα έχει πρώτη στάση στην Ορεστιάδα καθώς την 1η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Άθλο την Κυριακή 10 Μαρτίου (η ώρα θα ανακοινωθεί από την επιτροπή πρωταθλήματος).
Τη 2η αγωνιστική και συγκεκριμένα το Σάββατο 16 Μαρτίου η Κηφισιά θα υποδεχθεί στο Ζηρίνειο τον Πήγασο Πολίχνης, ενώ την 3η αγωνιστική (Σαββατοκύριακο 23-24 Μαρτίου) οι «κυανόλευκοι» θα έχουν ρεπό με τον Πήγασο και τον Άθλο να «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στην Πολίχνη.
Ο β΄γύρος των play off για τις θέσεις 5 έως 7 θα αρχίσει το Σάββατο 31 Μαρτίου με το εντός έδρας παιχνίδι της Κηφισιάς κόντρα στον Άθλο. Η τελευταία επίσημη υποχρέωση για την ομάδα των βορείων προαστίων θα είναι στο κλειστό της Πολίχνης το Σάββατο 6 Απριλίου απέναντι στον γηπεδούχο Πήγασο. Ο επίλογος των play off θα γραφτεί στην Ορεστιάδα με τον Άθλο να υποδέχεται τον Πήγασο στις 13 Απριλίου.
 
ΠΛΕΙ ΟΦ - ΘΕΣΕΙΣ 5-7
Κυριακή 10 Μαρτίου - Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Ρεπό Πήγασος Πολίχνης
Σάββατο 16 Μαρτίου- Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Πήγασος Πολίχνης
Ρεπό Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Σάββατο 23 Μαρτίου - Πήγασος Πολίχνης - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Ρεπό Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Σάββατο 31 Μαρτίου - Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Ρεπό Πήγασος Πολίχνης
Σάββατο 6 Απριλίου - Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Ρεπό Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Σάββατο 13 Απριλίου - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Πήγασος Πολίχνης
Ρεπό Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Related Articles

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ