Με χαμόγελα και ευχές το τμήμα ανδρών του ΑΟΠ Κηφισιάς έκοψε την πίτα του

16 Φεβρουαρίου 2022
Με την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας, το τμήμα ανδρών του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κλειστό γυμναστήριο του Ζηρινείου.
Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, του υπευθύνου αθλητισμού του Δήμου, Αχιλλέα Κουρέπη, του προέδρου του ΑΟΠ Κηφισιάς, Γιάννη Κόντου, του εκτελεστικού, προέδρου Γιώργου Παπαδόπουλου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, Πάνου Παπαδάκου, Νίκου Αναγνώστου, καθώς και του οικονομικού διευθυντή της εταιρείας «Στεργίου», Φάνη Φαρμάκη.
Η εκδήλωση άρχισε με σύντομους χαιρετισμούς από τους κύριους Κόντο και Παπαδόπουλο, οι οποίοι ευχήθηκαν πολλές επιτυχίες αλλά και υγεία στους αθλητές και τα μέλη της ομάδας. Ευχαρίστησαν τον δήμαρχο αλλά και τον Δήμο Κηφισιάς για τη διαρκή στήριξη στον σύλλογο. Την ίδια στιγμή ευχαρίστησαν και την εταιρεία «Στεργίου» η οποία αποτελεί τον κεντρικό χορηγό της ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί τιμή για τον σύλλογο η πολυετής συνεργασία.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον κ. Θωμάκο ο οποίος ευχήθηκε μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες και υγεία. Ο δήμαρχος τόνισε ότι η Κηφισιά είναι μία πόλη που αγαπά τον αθλητισμό, έχοντας παράλληλα μεγάλη παράδοση στο βόλεϊ. Πρόσθεσε ότι όλη η πόλη αισθάνεται υπερηφάνεια που έχει τον ΑΟΠ Κηφισιάς στην κορυφαία κατηγορία. Στη συνέχεια επισήμανε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει τον σύλλογο, αλλά και να αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις.
Στη συνέχεια ο Γιώργος Παπαδόπουλος πρόσφερε στον δήμαρχο αντίγραφο του χάλκινου μεταλλίου που κατέκτησε ο ΑΟΠ Κηφισιάς στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Τουρκίας τον Σεπτέμβριο του 2021.
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας «Στεργίου» Φάνης Φαρμάκης ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία και επιτυχίες. Εξέφρασε την ικανοποίηση της εταιρείας για τη συνεργασία με τον ΑΟΠ Κηφισιάς, ενώ επιβεβαίωσε τους ισχυρούς «δεσμούς» των δύο πλευρών τονίζοντας ότι «Συνεχίζουμε μαζί».
Όσον αφορά τον τυχερό της εκδήλωσης, αυτός ήταν ο Δημοσθένης Λινάρδος, στον οποίο έπεσε το φλουρί, με τους συμπαίκτες του και τα μέλη της ομάδας να του χαρίζουν το θερμό τους χειροκρότημα.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras