Επιστρέφει στην Κηφισιά ο Σταύρος Κασαμπαλής

15 Ιανουαρίου 2022
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Σταύρο Κασαμπαλή . Ο 26χρονος πασαδόρος υπέγραψε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 1,5 έτους και ξαναφορά τη φανέλα της ομάδας των βορείων προαστίων μετά από διάστημα 6 μηνών, κατά το οποίο αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.
Ο Σταύρος Κασαμπαλής λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τους «μπλε» τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Κηφισιά και είμαι έτοιμος να προσφέρω το καλύτερο δυνατό για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα μεγάλη οικειότητα καθώς τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και οι νέοι μου συμπαίκτες με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Ο διεθνής πασαδόρος ο οποίος ήδη προπονείται με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το πρωτάθλημα φέτος είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και υψηλού επιπέδου. Εμείς δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι θα έχουμε μία αξιόλογη πορεία. Έχουμε μπροστά μας πολλά και σημαντικά παιχνίδια και ανυπομονούμε για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.
Εύχομαι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό και να μπορέσουμε να παίξουμε με ασφάλεια σε γεμάτα γήπεδα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι αν τηρήσουμε τα απαραίτητα μέτρα σύντομα θα επιστρέψει η ζωή όλων μας σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras