Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί!

6 Νοεμβρίου 2021
Στηρίζοντας τον αγώνα για την ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού ο ΑΟΠ Κηφισιάς πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Ζηρίνειο, πραγματοποίησε δράση ευαισθητοποίησης των γυναικών.
Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές της ομάδας των βορείων προαστίων πρόσφεραν λουλούδια στις γυναίκες που βρέθηκαν στο γήπεδο, στέλνοντας το μήνυμα ότι «σε αυτό τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί». Η κίνηση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι έδωσαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα. Μάλιστα όλα τα μέλη του συλλόγου φορούσαν την χαρακτηριστική ροζ κορδέλα.
Παράλληλα, όπως σε κάθε προσπάθεια για την ανάδειξη πρόληψης της υγείας, το παρών έδωσε η ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗMED, με έδρα στην Κηφισιά, η οποία πρόσφερε ειδικό εκπτωτικό voucher, ενώ δόθηκε η δυνατότητα για την απόκτηση της ειδικής Κάρτα Υγείας με εκπτωτικά check-up.
Από την πλευρά του ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος τόνισε: «Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τις γυναίκες να πραγματοποιούν σε ετήσια βάση τις απαραίτητες εξετάσεις. Όλοι γνωρίζουμε ότι η έγκυρη πρόληψη είναι καθοριστική σε θέματα υγείας. Η ανταπόκριση των γυναικών στην πρωτοβουλία μας ήταν συγκινητική και σίγουρα μας ικανοποιεί. Ο ΑΟΠ Κηφισιάς θα πραγματοποιήσει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον. Άλλωστε μέσα από τον αθλητισμό μπορούμε να περάσουμε σημαντικά κοινωνικά μηνύματα».
Ευχαριστούμε το Eurokinissi για την παραχώρηση της φωτογραφίας.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras