Έτοιμη για το πρώτος σερβίς στο Βαλκανικό Κύπελλο η Κηφισιά

24 Σεπτεμβρίου 2021

Την πρώτη του προπόνηση στο πανέμορφο γήπεδο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του «Ankara Volley Hotel» πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ο ΑΟΠ Κηφισιάς, ενόψει της πρεμιέρας του στο Βαλκανικό Κύπελλο απέναντι στη σέρβικη Ραντνίσκι το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 14:00.

Οι παίκτες του Γιάννη Ορφανού για μιάμιση ώρα είχαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» από το σημερινό ταξίδι που ξεκίνησε από την Αθήνα νωρίς το πρωί με τελικό προορισμό την Άγκυρα. Η ομάδα των βορείων προαστίων το πρωί του Σαββάτου θα κάνει προπόνηση στις 08:00, ενώ στη συνέχεια θα υπάρχει προβολή βίντεο για το καλύτερο «διάβασμα» της Ραντνίσκι.

Γιάννης Ορφανός: Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός αναφερόμενος στην… πρόκληση του Βαλκανικού Κυπέλλου δήλωσε: «Σίγουρα έχουμε μπροστά μας δύο ιδιαίτερα δυνατά παιχνίδια απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους.  Είναι σημαντικό για την Κηφισιά ότι μετά από πολλά χρόνια συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση. Όλοι μας είμαστε χαρούμενοι και ανυπομονούμε για αυτά τα παιχνίδια. Η συμμετοχή μας στο Βαλκανικό Κύπελλο αναβαθμίζει το κύρος της ομάδας και τη δυναμική.

Η ομάδα μπαίνει σε πιο επαγγελματικές βάσεις κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Γίνεται μία πολύ σοβαρή προσπάθεια από τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της Κηφισιάς προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο 40χρονος τεχνικός στη συνέχεια τόνισε: «Από αγωνιστικής άποψης δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι κάτι που είναι λογικό. Ο Φρέικ Ντε Βάιερ είναι μαζί μας από τη Δευτέρα, ενώ δεν είναι ακόμα μαζί μας ο 4ος ξένος αθλητής. Πέρα από το κίνητρο να κυνηγήσουμε την πρόκριση στο Challenge Cup, αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να δέσουμε σαν σύνολο. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στο γήπεδο».

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras