Ντεμπούτο για τον Αντώνη Σπηλιώτη στην Volley League

2 Φεβρουαρίου 2021
Μπορεί η Κηφισιά να ηττήθηκε με 3-0 απο τον Φίλλιπο Βέροιας. όμως η εμφάνιση του Αντώνη Σπηλιώτη στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας σίγουρα ικανοποίησε το τεχνικό επιτελείο.
Ο ταλαντούχος κεντρικός αν και “μπήκε στα βαθιά” ξεκινώντας στη βασική εξάδα, με την εμφάνισή του έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει. Μάλιστα είχε πέντε πόντους απο τους οποίους οι 3 προήλθαν απο μπλοκ!
Ο Αντώνης Σπηλιώτης σχολιάζοντας την πρώτη του εμφάνιση στην ανδρική ομάδα της Κηφισιάς τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για τη στήριξη τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και στις προπονήσεις. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα! Εύχομαι περαστικά στους συμπαίκτες μου,, οι οποίοι διαγνώστηκαν με κορωνοϊό και τους περιμένουμε το συντομότερο δυνατό πίσω στο γήπεδο”.
Να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Σπηλιώτης αλλά και ο Ισίδωρος Σκίκος που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Κηφισιάς για το αγώνα, προέρχονται απο τα “σπλάχνα” της ομάδας γεγονός που δείχνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras