ΑΟΠ Κηφισιάς: Ο ερασιτέχνης έκοψε την πίτα του

29 Ιανουαρίου 2021
Διαφορετική από άλλες χρονιές λόγω της πανδημίας ήταν φέτος η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας όλων των τμημάτων του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς. Έτσι η εκδήλωση έγινε λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τον Μίλωνα το Σάββατο στο Ζηρίνειο και σε αυτή παραβρέθηκαν εκτός από τους αθλητές της ανδρικής ομάδας, εκπρόσωποι αθλητών και προπονητών από όλα τα αναπτυξιακά τμήματα που καλλιεργεί ο ερασιτέχνης.
Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης «Μένανδρος Α.Ε.» και του Αθλητικού Οργανισμού Κηφισιάς καθώς και εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κουρέπης ευχήθηκε σε όλους υγεία, εκφράζοντας την ελπίδα να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα. Παράλληλα ευχήθηκε επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του ΑΟΠ Κηφισιάς, τονίζοντας ότι ο Δήμος βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.
Από την πλευρά του ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον Αχιλλέα Κουρέπη για την παρουσία του και την βοήθεια που παρέχει κάθε φορά που χρειάζεται ενώ ευχαρίστησε τον Δήμο για όλη τη στήριξη που παρέχει στην ομάδα όλα τα χρόνια .Απευθυνόμενος στους αθλητές ο Γιώργος Παπαδόπουλος ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες.
Στην εκδήλωση στην οποία τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού παραβρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιάννης Κόντος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Πάνος Παπαδάκος και Προκόπης Γαβριήλ.
Μετά το κόψιμο της πίτας οι τυχεροί παρέλαβαν τα δώρα τους από τον υπεύθυνο του ερασιτέχνη Πάνο Παπαδακο και στη συνέχεια παρακολούθησαν το νικηφόρο παιχνίδι της Κηφισιάς με τον Μίλωνα.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras