Ανανέωση συνεργασίας με τους Δημήτρη Νικολάκη και Λυκούργο Ρούση

13 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους αθλητές Δημήτρη Νικολάκη και Λυκούργο Ρούση για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Ο Δημήτρης Νικολάκης θα φορά τη φανέλα του αρχηγού με το νούμερο «1» για 17η συνεχόμενη περίοδο. Ο εμβληματικός αρχηγός της Κηφισιάς με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του τόνισε: « Αποφάσισα να παίξω βόλεϊ και φέτος. Αυτή όμως θα είναι η τελευταία χρονιά της καριέρας μου, καθώς έχω πάρει την απόφαση στο τέλος της περιόδου να σταματήσω. Πέρα από το κομμάτι του παιχνιδιού, θέλω με την εμπειρία μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να εξελιχθούν».
Όσον αφορά στη νέα αγωνιστική περίοδο ο πασαδόρος της Κηφισιάς τόνισε: “Εύχομαι σε όλους υγεία. Το βόλεϊ είναι ένα παιχνίδι που κάνει την καθημερινότητα μας πιο όμορφη”.
Από την πλευρά του ο Λυκούργος Ρούσης μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΟΠ Κηφισιάς είπε: « Είμαι χαρούμενος που και φέτος θα είμαι στην οικογένεια της Κηφισιάς. Καθοριστικοί παράγοντες στην απόφασή μου να μείνω στην ομάδα ήταν το καλό κλίμα, οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου. Εύχομαι σε όλους υγεία και επιτυχίες».
Να σημειώσουμε ότι τρίτος πασαδόρος του ΑΟΠ Κηφισιάς την περίοδο 2019-20 θα είναι ο ταλαντούχος Νικηφόρος Γκότσης, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της ομάδας από πέρσι.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras