Τέιλορ Χαντ: «Χαρούμενος που συνεχίζω στην Κηφισιά»

30 Αυγούστου 2018

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Τέιλορ Χαντ για την αγωνιστική  περίοδο 2018-19. Ο Καναδός  αθλητής της Κηφισιάς στο περσινό πρωτάθλημα της Volley League «Πάμε στοίχημα» αναδείχθηκε κορυφαίος διαγώνιος.

Ο Τέιλορ Χαντ μιλώντας για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα των βορείων προαστίων τόνισε: « Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στην Κηφισιά. Η ομάδα μου έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη και πιστεύει στις δυνατότητες μου. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είναι δίπλα μου, κάτι το οποίο δεν έχω ξανασυναντήσει στην καριέρα μου όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Καναδός διαγώνιος του ΑΟΠ Κηφισιάς στη συνέχεια είπε: « Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος. Με προπονητή τον Κώστα Αρσενιάδη και τον βοηθό του Χρήστο Δημητρουλάκο. Μαζί με τους συμπαίκτες μου παλαιούς και νέους θα δουλέψουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση».

Για  τους στόχους της νέας  περιόδου  ο Τέιλορ Χαντ επισήμανε: « Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα μέσα από την προπόνηση. Όσον αφορά στην ομάδα, όλοι μας επιθυμούμε να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο, που θα είναι πολυδιάστατο. Με την μεγαλύτερη εμπειρία που διαθέτουμε μέσα στο γήπεδο, πιστεύω ότι θα κρατήσουμε την αυτοκυριαρχία μας ακόμα και στις δύσκολες στιγμές που θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος».

 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras