Στο εκθεσιακό περίπτερο της «BΙΚΟΣ .Α.Ε» στη HORECA αθλητές του Α.Ο.Π. Κηφισιάς

13 Φεβρουαρίου 2018

 

Αθλητές  των ομάδων της Volley League «Πάμε Στοίχημα» επισκέφθηκαν το περίπτερο της «ΒΙΚΟΣ Α.Ε.» στην μεγάλη διεθνή έκθεση HORECA, για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής Εστίασης, στο Μetropolitan Expo. Τον Αθλητικό Όμιλο Πετοσφαίρισης Κηφισιάς εκπροσώπησαν οι αθλητές Ιγκόρ Ντε Σόουζα και Μίχαλ Βόϊτσικ καθώς και ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας Νίκος Καραβάσιος.

Οι αθλητές ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του χορηγού, που για μια ακόμα χρονιά υποστηρίζει το πρωτάθλημα της Volley League καθώς και τον επιτυχημένο θεσμό του MVP Βίκος Cola.
Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια, καφετέριες και συναφείς χώρους Ξενοδοχίας και Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πλημμυρίζουν τους διαδρόμους της έκθεσης αναζητώντας όλες τις νέες και καινοτόμες λύσεις της προμηθευτικής αγοράς, για να εκσυγχρονίσουν, να εξοπλίσουν ή να ανακαινίσουν τις επιχειρήσεις τους.  Η HORECA αποτελεί σήμερα το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ για την τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Χάρη στη συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της προμηθευτικής αγοράς μεταξύ των οποίων και η  «ΒΙΚΟΣ Α.Ε» αλλά και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, η HORECA έχει καταξιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους της διεθνώς.
Οι αθλητές της Volley League είχαν την ευκαιρία στο περίπτερο της εταιρίας, να φωτογραφηθούν με φίλους του βόλεϊ, και να γευτούν τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά «Βίκος».
Την ευθύνη του συντονισμού της δράσης είχε το τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων και το τμήμα Marketing της ΕΣΑΠ.  Την ΕΣΑΠ στο εκθεσιακό περίπτερο εκπροσώπησε το στέλεχος της ΕΣΑΠ Βασίλης Παπαγεωργίου, Υπ. Marketing.

 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras