Πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής ο Τέιλορ Χαντ

1 Δεκεμβρίου 2017

Ο Τέιλορ Χαντ του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής- MVP Βίκος Cola της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα VolleyLeague«Πάμε Στοίχημα» 2017-18. Ο Καναδός παίκτης συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της Κηφισιάς επί του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη με 2-3 σετ, σημειώνοντας 33 πόντους (32/52 επιθέσεις, 1 άσσος).

Ο Τείλορ Χαντ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την συγκεκριμένη διάκριση τονίζοντας: « Αυτό είναι το πρώτο βραβείο πολυτιμότερου παίκτη που κατακτώ στην καριέρα μου. Δεν έχω αγωνιστεί ξανά σε πρωτάθλημα που επιβραβεύει τους αθλητές κάθε αγωνιστική. Σαφώς και αισθάνομαι όμορφα. Είναι μία αναγνώριση της σκληρής δουλειάς».

Στη συνέχεια ο Καναδός παίκτης είπε: « Θέλω να αφιερώσω αυτή την διάκριση στους συμπαίκτες μου καθώς και στο τεχνικό επιτελείο της Κηφισιάς. Οι προπονητές μου, αλλά και όλη η ομάδα πίστεψε σε εμένα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Κηφισιά».

Σε ερώτηση αν τον δυσκολεύει η θέση του διαγώνιου στην οποία αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα απάντησε με χιούμορ: « Αν έπρεπε να αγωνιστώ σαν πασαδόρος ή κεντρικός θα ήταν δύσκολο για εμένα! Σοβαρά τώρα, στο παρελθόν είχα αγωνιστεί στο παρελθόν στη θέση του διαγώνιου, αλλά η θέση μου είναι αυτή του ακραίου. Παρόλα αυτά είμαι έτοιμος να αγωνιστώ σε όποια θέση χρειαστεί η ομάδα μου, με σκοπό να κάνω το καλύτερο δυνατό για τη νίκη».

Απαντώντας σε ερώτηση αν ο αδερφός του, ο οποίος αγωνίστηκε στη Λαμία πριν 6 χρόνια, του είχε μιλήσει για το ελληνικό πρωτάθλημα είπε: « Δεν μιλάμε συχνά για το τι κάνουμε στην καριέρα μας. Με τον αδερφό μου συζητάμε για τη ζωή μας εκτός των γραμμών του γηπέδου».

 

 

 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras