Ανανέωση συνεργασίας με ΚΤΕΟ AUTOVISION Κάτω Κηφισιάς

21 Νοεμβρίου 2017

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής του συνεργασίας με το ΚΤΕΟ AUTOVISION ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο πρόεδρος του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε: « Είμαστε χαρούμενοι, που το ΚΤΕΟ AUTOVISION ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ανανεώνει την συνεργασία του με την ομάδα μας. Είναι μία εταιρεία η οποία φημίζεται για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για διαρκή βελτίωση».

Το ΚΤΕΟ AUTOVISION ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ επί της οδού Καλυφτάκη 1 αποτελεί πρότυπη μονάδα εξυπηρέτησης του Δικτύου AUTOVISION. Διαθέτει άνετες εγκαταστάσεις τεχνικού ελέγχου και αναμονής στις οποίες παρέχονται δωρεάν καφές και wi-fi.  Κατά τη διάρκεια του τεχνικού ελέγχου υπάρχει ζωντανή ηλεκτρονική παρακολούθηση της διαδικασίας τεχνικού ελέγχου του οχήματος, ενώ μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου ακολουθεί αναλυτική ενημέρωση για τα αποτελέσματα του.

Στο ΚΤΕΟ AUTOVISION ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ελέγχονται ελαφρά οχήματα έως 3,5 τόνους και δίκυκλα, καθημερινά από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα και το Σάββατο με ή χωρίς ραντεβού. Στον χώρο του ΚΤΕΟ AUTOVISION ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ παρέχονται επίσης υπηρεσίες πώλησης ασφαλιστικών υπηρεσιών από την εταιρεία AUTOVISION SAFE.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras