Κώστας Αρσενιάδης: “Ειμαστε έτοιμοι να παιξουμε τις πιθανότητες μας στον τελικό”

18 Μαρτίου 2017

Στη σπουδαιότητα το ότι ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης  Κηφισιάς είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια στην τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στάθηκε μετά την πρόκριση ο προπονητής της ομάδας Κώστας Αρσενιάδης.

Ικανοποιημένος και χαρούμενος, ο τεχνικός Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Το ότι πήγαμε τέταρτη συνεχόμενη φορά σε Final 4 είναι σπουδαία επιτυχία. Φτάσαμε τρίτη φορά σε τελικό. Να χαρούμε αυτό που ζούμε. Αύριο είναι μία καινούργια ημέρα, όλοι ποντάρουν στην ομάδα που θα περάσει από τον άλλον ημιτελικό. Αφήστε μας ελπίζουμε. Ξέρουμε ότι είμαστε μεγάλο αουτσάιντερ. Ξέρουμε ότι τον πρώτο λόγο τον έχουν οι άλλοι. Θέλουμε να δούμε τις δυνατότητες μας και εάν μπορούμε να το πάρουμε».

Στην ερώτηση για το αν υπάρχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο του ΑΟΠΚ στον τελικό, σχολίασε “Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε τις πιθανότητες μας απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μέσα σε μία κακή χρονιά έχουμε κάνει μία εκπληκτική πορεία. Για εμάς ήταν ορόσημο το σημερινό παιχνίδι. Ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών όλων των παιδιών. Όλοι είχαμε άγχος γιατί ξέραμε ότι παίζαμε με μία Ορεστιάδα που δεν είχε τίποτα να χάσει. Το ότι έχει υποβιβαστεί είναι πλασματικό γιατί στο δεύτερο γύρο είναι μία άλλη ομάδα. Συγχαρητήρια στην αντίπαλο μας γιατί έπαιξε καλά. Αναγκαστήκαμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας για να την περάσουμε».

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras