Νικήτας Εφραιμίδης: « Να είμαστε μαχητικοί απέναντι στην επικίνδυνη Ορεστιάδα»

11 Μαρτίου 2017

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Volley League «Πάμε Στοίχημα» ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς φιλοξενεί τον Α.Ο Ορεστιάδας (Ζηρίνειο, Κυριακή 12 Μαρτίου στις 17:00).

Για το παιχνίδι μίλησε ο ακραίος της Κηφισιάς Νικήτας Εφραιμίδης: « Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου σχεδόν όλες οι ομάδες καίγονται για βαθμούς. Ανάλογα με τα αποτελέσματα, είναι πιθανό να υπάρχουν σημαντικές ανακατατάξεις στην τελική βαθμολογία. Η Ορεστιάδα έχει μεγάλο κίνητρο, καθώς ίσως να είναι η τελευταία της ευκαιρία για να παίξει στα play out. Ξέρουμε ότι έχει ενισχυθεί  με καλό πασοδόρο και αξιόλογο διαγώνιο και είναι επικίνδυνη ομάδα. Στο παρελθόν έχω αγωνιστεί στη Νίκη Αιγινίου η οποία πάλευε να για την παραμονή της. Ξέρω καλά ότι στα παιχνίδια δίχως αύριο μία ομάδα μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη».

Στη συνέχεια ο Νικήτας Εφραιμίδης τόνισε: «Από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη γιατί υπό προϋποθέσεις μπορούμε να πάρουμε την 4η θέση στην κανονική περίοδο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αλλά κυρίως μαχητικοί και να κυνηγήσουμε κάθε φάση».

Στο ερώτημα αν η ομάδα που θα επικρατήσει θα αποκτήσει ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το επόμενο Σάββατο είπε: « Αν το ένα παιχνίδι με το άλλο ήταν χρονικά πιο μακριά θα έλεγα ότι θα έδινε ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα στην νικήτρια ομάδα. Επειδή  τα δύο παιχνίδια γίνονται  μέσα σε λίγες ημέρες η νίκη στο πρωτάθλημα μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Αν για παράδειγμα μία ομάδα κερδίσει εύκολα την Κυριακή στο πρωτάθλημα, μπορεί να σκεφτεί ότι θα κερδίσει εύκολα και στο κύπελλο. Αυτό θα  είναι μία μεγάλη παγίδα, παρά ουσιαστικό πλεονέκτημα. Είναι διαφορετικά παιχνίδια που θέλουν μεγάλη προσοχή».

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras