Κώστας Αρσενιάδης: «Κρισιμότερο το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό»

7 Μαρτίου 2017

Ο Προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς  Κώστας Αρσενιάδης μίλησε για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για την 20η αγωνιστική της Volley League «Πάμε στοίχημα» (Ζηρίνειο, Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 18:00).

Ο Κώστας Αρσενιάδης τόνισε: « Θεωρώ ότι το παιχνίδι είναι πιο κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό παρά για εμάς. Η νίκη που κάναμε πριν από δύο εβδομάδες για το κύπελλο δεν έχει σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος. Είναι άλλο παιχνίδι με διαφορετική ψυχολογία. Η ομάδα μου δεν φοβάται κανένα παιχνίδι, αλλά αυτή την περίοδο μας προβληματίζουν θέματα τραυματισμών βασικών μας παικτών. Δεν ξέρω ακόμα αν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα μπορέσουν να αγωνιστούν όλοι μας οι παίκτες. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων και θα αποφασίσουμε. Προέχει η υγεία των παικτών,  ενώ θέλουμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στα play offs και στο final 4 του κυπέλλου».

Στη συνέχεια ο προπονητής της Κηφισιάς πρόσθεσε: «Το παιχνίδι του κυπέλλου ήταν διαφήμιση για το άθλημα, με γεμάτο γήπεδο και υπέροχες φάσεις. Μακάρι να ξαναδούμε ένα τόσο ωραίο παιχνίδι Θέλουμε οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν θέαμα υψηλού επιπέδου».

 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras