Κώστας Αρσενιάδης: “Κομβική νίκη για την Κηφισιά, μας κάνει κακό η μεταγραφολογία για τον Μπόγιαν”

14 Ιανουαρίου 2017

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς μετά τη νίκη της ομάδας  επί της Κύζικου με 1-3 σετ  τόνισε: « Αυτά τα παιχνίδια για εμάς είναι πολύ σημαντικά και η νίκη είναι κομβικής σημασίας. Φέτος δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε μία εύκολη νίκη και αυτό οφείλεται στην έλλειψη δυναμικής πάνω στο φιλέ. Προσπαθούμε πάντα να  κρατάμε χαμηλά τα λάθη μας.

Το παιχνίδι το φοβόμασταν καθώς η Κύζικος είναι βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Επίσης η μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών για τον Μπόγιαν Γιορτνάνοφ μας κάνει μεγάλο κακό.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την συγκέντρωση που έδειξαν στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Μπόγιαν που ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι»

Όσον αφορά στην χρησιμοποίηση του Ζλάτκο Πούλκο στη θέση του κεντρικού ο Κώστας Αρσενιάδης ανέφερε: « Αναγκαζόμαστε να κάνουμε κινήσεις που έχουν ρίσκο. Από την απόδοσή του Ζλάτκο φάνηκε ότι ήταν μία κίνηση ματ. Με την εικόνα που παρουσιάζουμε στο μπλοκ χρειαζόμασταν κάτι διαφορετικό. Είναι μία θέση που δεν έχει ξαναπαίξει και του αξίζουν συγχαρητήρια. Μπράβο και στην υπόλοιπη ομάδα που αφομοίωσε αυτό το παιχνίδι άμεσα».

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras