Έναρξη συνεργασίας ΑΟΠ Κηφισιάς με την ARENA CAR RENTAL Α.Ε

23 Δεκεμβρίου 2016

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την συνεργασία του με την ARENA CAR RENTAL A.E

Παίκτες της ομάδας θα  μετακινούνται με άνεση και ασφάλεια καθ΄ όλη την διάρκεια της σεζόν με τα αυτοκίνητα της εταιρείας στο πλαίσιο του υποστηρικτικού προγράμματος του ΤΑΑ με την ΑRENA για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.

Ο team manager του ΑΟΠ Κηφισιάς Χρήστος Δημητρουλάκος τόνισε: « Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την ARENA CAR RENTAL A.E, μία εταιρεία με μεγάλη  δυναμική στον χώρο της. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Χάρη Χανιώτη για την καθοριστική  συμβολή του στην επίτευξη της συμφωνίας».

Η ARENA CAR RENTAL δραστηριοποιείται 31 χρόνια στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και είναι μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ).

Διαθέτει πλούσια συλλογή αυτοκινήτων με την οποία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της.

Με στόλο αποτελούμενο από νέα μοντέλα, πολλά ειδικού τύπου αυτοκίνητα, από τις μεγαλύτερες και πιο ανεπτυγμένες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Αυτοκίνητα που ανανεώνονται τακτικά και σε συνδυασμό με το λεπτομερή έλεγχο, αλλά και τη συνεχή συντήρηση, προσφέρουν αξιοπιστία και σιγουριά.

Η πολυετής πείρα στο χώρο, οι παρεχόμενες ευέλικτες υπηρεσίες, η συνέπεια και η άριστη ποιότητα, παράλληλα με την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, τις λογικές τιμές και το έμπειρο προσωπικό, εγγυώνται άψογη εξυπηρέτηση, για μια ευχάριστη και ξένοιαστη οδήγηση.

Με έδρα στη Γλυφάδα ,ένα κατάστημα στα βόρεια προάστια στο Μαρούσι, και ένα νέο υποκατάστημα στο Κορωπί έχει τη δυνατότητα να εξυπηρέτηση άμεσα όλη την Αττική

Περισσότερα για την ARENA CAR RENTAL AE στην ιστοσελίδα της: www.arenagr.com

 

 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras