Συνεργασία ΑΟΠ Κηφισιάς με τις Errea και Volley House

15 Νοεμβρίου 2016

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει τη συνεργασία του με την εταιρεία αθλητικού ρουχισμού Errea. Η Ιταλική εταιρεία  αποτελεί τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού τόσο για το ανδρικό τμήμα όσο και για τις ακαδημίες της Κηφισιάς για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η Εrrea  ιδρύθηκε το 1988 και από την πρώτη μέρα έδωσε  έμφαση τόσο στην ποιότητα των προϊόντων της όσο και στο design. Kάθε χρόνο οι συνεργασίες της γίνονται όλο και περισσότερες. Κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης καθώς και Εθνικές ομάδες συνεργάζονται με την Errea, γεγονός που δείχνει την ποιότητα του αθλητικού της εξοπλισμού.

Βασικός εκπρόσωπος της Errea στην Αθήνα  είναι το Volley House, το οποίο αποτελεί το πιο ιστορικό κατάστημα καθώς μετράει ήδη 13 χρόνια πορείας στον χώρο του εμπορίου με εξειδίκευση στο βόλεϊ.

Οι συνεργασίες του Volley House  είναι μόνο με κορυφαίες εταιρείες, όπως είναι η Errea, οι οποίες  ερευνούν και συνεχώς βελτιώνουν την ποιότητα και τις τεχνολογίες των προϊόντων τους με σκοπό να καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

 

 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras