Τέσσερις αθλητές του ΑΟΠ Κηφισιάς στο final 4 του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος

19 Απριλίου 2016

Η ομάδα βόλεϊ της Σχολής Μωραΐτη προκρίθηκε στο final 4 του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Απριλίου στη Λάρνακα (Αθλητικό Κέντρο Κίτιον).

Στη σύνθεση της βρίσκονται τέσσερις αθλητές οι οποίοι  αγωνίζονται στον Αθλητικό Όμιλο Πετοσφαίρισης Κηφισιάς. Πρόκειται για τους Νίκο Γαβριήλ, Ανδρέα Εμμανουήλ, Αλέξη Καριώτη και Νίκο Παπαδάκη, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Η παρουσία των αθλητών της ομάδας μας αποδεικνύει την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΑΟΠ Κηφισιάς. Προπονητής της ομάδας βόλεϊ της Σχολής Μωραΐτη είναι ο προπονητής των τμημάτων υποδομών του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Παπακωνσταντίνου.

Τα σχολεία τα οποία θα λάβουν μέρος στο final 4 του Πανελληνίου  Σχολικού Πρωταθλήματος είναι: Σχολή Μωραίτη, Εκπαιδευτήρια ΖΩΗ, 1οΓΕΛ Πρέβεζας και η νικήτρια ομάδα της αναμέτρησης Γκράμαρ Σκουλ Λεμεσού – Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.

Το Σχολείο που θα κερδίσει το final 4 θα λάβει μέρος και στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Σερβία από τις 25 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras