Κώστας Αρσενιάδης: «Στα play off μετράει η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων»

5 Απριλίου 2016

«Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού με τον Φοίνικα, όπως ξέρουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως ομάδα. Είναι η ώρα που η Κηφισιά θα προσπαθήσει να δικαιώσει τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς». Με αυτή τη δήλωση ο προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης έδωσε το στίγμα του αυριανού παιχνιδιού για τα play off της Volley League ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ τη με τον Φοίνικα Σύρου (Τετάρτη 6 Απριλίου στις 18:00 στο Ζηρίνειο).
Ο Κώστας Αρσενιάδης στη συνέχεια τόνισε : «Η Κηφισιά έχει παίξει πολύ καλό βόλεϊ όλη τη χρονιά αλλά από εδώ και πέρα αυτό δεν μετράει. Μπορεί να κάναμε μία καλή πορεία, αλλά τα play off είναι ουσιαστικά ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Θα μετρήσει η κατάσταση στη οποία βρίσκονται οι ομάδες αυτή την χρονική περίοδο. Εμείς αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είμαστε. Υπάρχει φθορά από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Όπως και να έχει εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».
Ο τεχνικός του ΑΟΠ Κηφισιάς κατέληξε λέγοντας « Ο Φοίνικας είναι μία ιδιαίτερα καλή ομάδα η οποία άξια έφτασε στα play off».

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras