Δηλώσεις Aρσενιάδη & Παπαγγελόπουλου για τον τελικό

27 Μαρτίου 2016

Κώστας Αρσενιάδης: «Η επιτυχία της ομάδας δεν μπορεί να μειωθεί από την ήττα στον τελικό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια! Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί παρά την προσπάθειά που κάναμε δεν καταφέραμε να πάρουμε το κύπελλο» με αυτά τα λόγια ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης ξεκίνησε τις δηλώσεις του μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής της Κηφισιάς στη συνέχεια δήλωσε: «Η επιτυχία της ομάδας δεν μπορεί να μειωθεί από την ήττα στον τελικό. Έχουμε κάνει μία τεράστια επιτυχία και όλοι μας έχουμε ξεπεράσει τους εαυτούς μας.

Αν και ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, θεωρώ πως με λίγη τύχη σε κάποια σημεία του παιχνιδιού  θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά, εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες μας και πήρε το κύπελλο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους».

Απαντώντας σε ερώτηση αν η κούραση των παικτών λόγω των πέντε σετ στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό αλλά και η απουσία του Ζόραν Γιοβάνοβιτς επηρέασαν την Κηφισιά, είπε: «Θεωρώ ότι αν έπαιζε ο Γιοβάνοβιτς θα ήταν ένα άλλο παιχνίδι, γιατί θα αλλάζανε οι τακτικές και στις δύο ομάδες. Δεν ξέρω αν θα κερδίζαμε ή αν θα χάναμε, το σίγουρο είναι ότι θα ήταν άλλο παιχνίδι. Θέλω να πω ότι ο Κόβαλτσουκ  στάθηκε καλά σήμερα, έπαιξε υψηλού επιπέδου βόλεϊ και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Ο Κώστας Αρσενιάδης μιλώντας για την επόμενη μέρα του ΑΟΠ Κηφισιάς τόνισε: « Η επόμενη μέρα μας βρίσκει να παίζουμε για να προκριθούμε σε ακόμα ένα τελικό. Υπάρχει μία σειρά αγώνων. Δυστυχώς για εμάς μπαίνουμε στα play off έχοντας προβλήματα τραυματισμών και κούραση. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Είδατε την προσπάθεια που κατέβαλαν απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός στον ημιτελικό. Σπουδαίος αντίπαλος με μεγάλης αξίας αθλητές. Καταφέραμε να βγούμε νικητές αν και βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο. Θα ξεκουραστούμε δύο μέρες και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

papagelopoulos

Ο Νίκος Παπαγγελόπουλος αμέσως μετά τον τελικό του ΑΟΠ Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στο παιχνίδι: «Παλέψαμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όσο μπορούσαμε. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Βασιζόμασταν στην ενέργειά μας και στην καλή υποδοχή μας».

Ο κεντρικός της ομάδας πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός μάς πίεσε πολύ. Εμείς από την πλευρά μας δεν είχαμε πολλές επιθετικές επιλογές. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, γιατί όταν αγωνίζεσαι σ’ ένα τελικό θέλεις το κάτι παραπάνω. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία μας στο final 4 του κυπέλλου. Πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα στο οποίο θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό κέρδισε δίκαια το κύπελλο».

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras