Χωρίς άγχος, αλλά με πίστη στο final 4 του κυπέλλου ο ΑΟΠ Κηφισιάς

25 Μαρτίου 2016

Στην αίθουσα Τύπου του ΔΑΚ Γλυφάδας «Μ.Λιούγκας» πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Μαρτίου η επίσημη Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης(ΕΟΠΕ) για το final 4 του κυπέλλου.

Τον Αθλητικό Όμιλο Πετοσφαίρισης Κηφισιάς εκπροσώπησαν ο προπονητής Κώστας Αρσενιάδης και ο κεντρικός της ομάδας Νίκος Παπαγγελόπουλος.

Ο Νίκος Παπαγγελόπουλος τόνισε: «Η Κηφισιά τα τελευταία χρόνια είναι συνεπής στο ραντεβού της στο φάιναλ-4. Φέτος η διοργάνωση είναι ξεχωριστή για εμάς, καθώς αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην αρχή, δεν ξέραμε αν θα υπήρχε η ομάδα. Είμαστε διψασμένοι για μία διάκριση. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο, τους ανθρώπους που είναι διαρκώς δίπλα μας και τον κόσμο της ομάδας που μας στηρίζουν από την αρχή. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Άγχος δεν έχουμε, έχουμε έμπειρους παίχτες που μπορούν να ανταποκριθούν στα κρίσιμα».

Ο προπονητής της ομάδας μας Κώστας Αρσενιάδης στην τοποθέτησή του επισήμανε: «Εύχομαι να γίνει ένα φάιναλ-4 αντάξιο με το όνομα των ομάδων, να γεμίσει το γήπεδο με οικογένειες και παιδιά και το επίπεδο του θεάματος να είναι αυτό που περιμένουν όλοι. Κοιτάμε την δική μας προσπάθεια και είναι λάθος να συνδεθεί το πρωτάθλημα με το κύπελλο. Εδώ σε 24 ώρες κρίνονται τα πάντα, όλοι θέλουν το κάτι παραπάνω. Όλοι πιστεύουν στην ομάδα τους όπως και εγώ».

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη, τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και τον σύμβουλο αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας Περικλή Δορκοφίκη.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras