Έτοιμος για το final 4 του κυπέλλου ο ΑΟΠ Κηφισιάς

24 Μαρτίου 2016

«Είναι μία μεγάλη στιγμή τόσο για εμάς όσο  και για την πόλη η συμμετοχή του ΑΟΠ Κηφισιάς στο final 4 του κυπέλου Ελλάδος. Για εμένα είναι σπουδαίο, καθώς όποιος έχει παρακολουθήσει την ομάδα από κοντά, πέρα από το θέαμα που βλέπει, καταλαβαίνει ότι υπάρχει ένα ιδανικό κλίμα. Είναι αυτό που ονειρευόμουν». Με αυτή την τοποθέτηση ο προπονητής Κώστας Αρσενιάδης έδωσε το στίγμα της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο ΑΟΠ Κηφισιάς με αφορμή τη συμμετοχή  της ομάδας στο final 4 του κυπέλλου και την πρόκρισή του στα play off της Volley League.

O Κώστας Αρσενιάδης πρόσθεσε ότι η ομάδα στο final 4 θα συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει όλη τη χρονιά. Επισήμανε ότι στο μυαλό όλων είναι μόνο ο ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό και τίποτα άλλο. «Εύχομαι αυτή η ομάδα που τόσο έχουμε αγαπήσει να συνεχίσει να προάγει τον αθλητισμό και τις επόμενες χρονιές» κατέληξε.

Ο αρχηγός του ΑΟΠ Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης τόνισε για το final 4: «Εμείς πάμε να το διασκεδάσουμε. Είμαστε χαλαροί και δεν έχουμε άγχος. Αν περάσουμε στον τελικό θα γίνουμε ακόμα πιο επικίνδυνοι επειδή όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, εμείς θα είμαστε το αουτσάιντερ».

Ο πρόεδρος του ΑΟΠΚ Ιωάννης Κόντος στην τοποθέτησή του τόνισε: «Σήμερα, με πενιχρά οικονομικά μέσα, έναντι άλλων ομάδων και με κύριο “ατού” το ταλέντο, το πείσμα και το πάθος των παικτών μας και των προπονητών που τους καθοδηγούν και τους εμπνέουν, καταφέραμε το ακατόρθωτο.

Στην προσπάθεια αυτή και την εξαιρετική πορεία της ομάδας, είχαμε πάντα δίπλα μας ανθρώπους και επιχειρήσεις, τους Χορηγούς μας, που μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν. Έχουμε στο πλευρό μας σύσσωμο το Δήμο Κηφισιάς με επικεφαλής το δήμαρχο κ. Γιώργο Θωμάκο αλλά και τον αρχηγό της μείζονος πλειοψηφίας Νίκο Χιωτάκη.

Ως πρόεδρος της ομάδας σας ευχαριστώ όλους θερμά. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε ως εδώ».

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στην τοποθέτησή του επισήμανε ότι ο ΑΟΠΚ εκπροσωπεί επάξια σε όλη την Ελλάδα.

«Δεν είναι αυτοσκοπός η κορυφή, δεν είναι αυτοσκοπός το τρόπαιο, αλλά το να έχουμε μία ομάδα που θα είναι πόλος έλξης. Οι φίλαθλοι στο Ζηρίνειο έχουν υπερδιπλασιαστεί λόγω των σημαντικών επιτυχιών. Οι αθλητές της Κηφισιάς είναι ένα υγιές πρότυπο για τη νεολαία μας» είπε ο δήμαρχος.

Ο δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού κ. Αχιλλέας Κουρέπης, τόνισε ότι όλοι είναι υπερήφανοι για την πορεία της ομάδας και ευχήθηκε να κατακτήσει το κύπελλο.

Στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε και η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας www.kifissiavolley.gr η οποία απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια όλων των παρευρισκόμενων. Μέσα από την ιστοσελίδα οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται για τα όλα τα νέα της ομάδας. Επίσης μπορούν να βρίσκουν πλούσιο υλικό για (ιστορία, φωτογραφίες, video κλπ). Τέλος ο ΑΟΠΚ  παρουσίασε και το προφίλ του στο instagram.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016

Powered by Stavros Souras