Οι παλιοί αθλητές & αθλήτριες στο Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών 2016

20 Μαρτίου 2016

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών 2016, που θα διεξαχθεί το διήμερο 26-27 Μαρτίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας ‘Μάκης Λιούγκας’ έχει ξεκινήσει και όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή η ΕΟΠΕ αποφάσισε να διαθέσει τα εισιτήρια των αγώνων ΜΟΝΟ στην ευρύτερη οικογένεια του βόλεϊ (σωματεία, αθλητές, παράγοντες, διαιτητές).

Τα σωματεία και οι άλλοι φορείς που ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν τις σχετικές καταστάσεις στο anaptyxiako@volleyball.gr ενώ προτεραιότητα θα έχουν και όλοι όσοι έχουν παίξει βόλεϊ σε σωματείο.

Οι παλιές αθλήτριες και οι παλιοί αθλητές που έχουν αγωνιστεί σε ομάδα βόλεϊ, έχουν δικαίωμα προεγγραφής για την απόκτηση ενός εισιτηρίου της διοργάνωσης, που κοστίζει 15€ για τους δυο αγώνες του Σαββάτου και 15€ για τον τελικό της Κυριακής.
Όσοι ενδιαφέρονται να είναι μέρος της μεγάλης γιορτής, μπορούν να προεγγραφούν, στέλνοντας email στο anaptyxiako@volleyball.gr και την σχετική φόρμα μπορείτε να τη βρείτε εδώ, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε συνολικά το ποιοι έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν τους αγώνες στη Γλυφάδα.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 2016